Η νίκη των Διασήμων στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης δεν άφησε περιθώρια στους Μαχητές. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος άφησε αιχμές πως οι λόγοι δεν ήταν καθαρά αγωνιστικοί.
Στο χθεσινό επεισόδιο (9/1) πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την διεκδίκηση ασυλίας με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ρίχνονται για ακόμα μία φορά στον στίβο μάχης. Εκεί πραγματοποιήθηκε μια επική ανατροπή, αφού οι μαχητές πήραν την νίκη στο παρά πέντε.
Έτσι οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους και αυτός ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως δεν περίμενε το αποτέλεσμα. Ο Τάκης Καραγκούνιας υπερασπίστηκε τον Κώστα και αυτό ενόχλησε τον Νίκο Μπάρτζη.Ο Τάκης ρώτησε: «Σου έκανα μία ερώτηση, γιατί δεν απαντάς» με τον Νίκο να απαντά: «Εσύ γιατί θίγεσαι» και ξαφνικά ακούγεται ο Αναγνωστόπουλος να λέει: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες…» μία ατάκα που την είχαμε ακούσει πολύ στο προηγούμενο κύκλο του survivor!
Δείτε εδώ το βίντεο: