Ανείπωτη θλίψη… Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων 3χρονο αγγελούδι από το Λιοπέτρι

Ανείπωτη θλίψη… Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων 3χρονο αγγελούδι από το Λιοπέτρι

Θλίψη σε όλο το νησί έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του 3χρονου Μάμα από το Λιοπέτρι, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

Η θλιβερή αυτή είδηση, γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση της οικογένειας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ να σημειωθεί ότι το 3χρονο Αγγελούδι αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες με την υγεία του.

«Ο Μάμαντος μας μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο κοντά στην Παναγία εκεί που ανήκει. Αυτά τα 3 χρόνια μας δίδαξε αγάπη πίστη ευλογία θαύματα ευτυχία χαρά μας έδωσε δύναμη σε όλους. Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και αγάπησαν πραγματικά αυτών τον Άγγελο. Όλοι θα φορέσουν λευκά ρούχα ή Χαρούμενα χρώματα γιατί αποχαιρετάμε έναν Άγγελο. Οι οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια για ευνόητους λόγους. Σήμερα είναι Χριστούγεννα και ο Μάμας γιορτάζει σήμερα. Αύριο ή ώρα 10 θα είναι η κηδεία στην Εκκλησία τις Παναγίας Λιοπέτρι και θα συνοδεύουμε τον Άγγελο μας στο τελευταίο αντίο μέχρι να ξανασυναντηθούμε στην αιώνια ζωή. Και μην λυπάστε.», αναφέρει η ανακοίνωση της  οικογένειας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE