Νίκος Χριστοδουλίδης: Έχει γενέθλια η κόρη του – Της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο  

Νίκος Χριστοδουλίδης: Έχει γενέθλια η κόρη του – Της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο   

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η τρίτη στη σειρά κόρη του Νίκου Χριστοδουλίδη, η αγαπημένη του Δέσποινα.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιος αναρτώντας μία φωτογραφία της κόρης του, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε:

#HappyBirthday, #Despoina, #Loveyou, #Blessed, #Proudofyou, #keepgoingforward, #no.3, @despinachristodoulides, @phkarsera

Οι ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους του Νίκου Χριστοδουλίδη για το κοριτσάκι του διαδέχονται η μία την άλλη.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE