Ουρές τα μεσάνυχτα στη Βρετανία για την αγορά του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι - Πότε αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο

Ουρές τα μεσάνυχτα στη Βρετανία για την αγορά του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι - Πότε αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο

Εκατοντάδες ήταν οι κάτοικοι βρετανικών πόλεων που είχαν σχηματίσει ουρές έξω από κεντρικά βιβλιοπωλεία τα μεσάνυχτα περιμένοντας να ανοίξουν ειδικά για την πώληση της πολυαναμενόμενης αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο ‘Spare’ («Ρεζέρβα»).

Το βιβλίο, που συνέγραψε ο δούκας του Σάσεξ με τη βοήθεια του Αμερικανού συγγραφέα Τζέι Αρ Μέρινγκερ, κυκλοφορεί μεταφρασμένο σε 16 γλώσσες. Κυκλοφορεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Κύπρο για να διερευνήσει κατα πόσο έχει φθάσει στην Κύπρο, στην ελληνική έκδοση. Τα περισσότερα βιβλιοπωλεία απάντησαν αρνητικά και ενδεχομένως να φθάσει στην επόμενη παραλαβής τους εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο έχουν γίνει ήδη γνωστές τις προηγούμενες πέντε ημέρες, λόγω της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του Χάρι στην Ισπανία κατά παράβαση του διεθνούς εμπάργκο.

Ο δούκας του Σάσεξ περιγράφει τον συναισθηματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο του θανάτου της μητέρας του και τις συνθήκες που οδήγησαν στην αποχώρηση του ίδιου και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από το Ηνωμένο Βασίλειο και από τους ρόλους τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στρέφει τα βέλη του κυρίως κατά των ταμπλόιντ εφημεριών, αλλά επίσης κατά των υπευθύνων επικοινωνίας του Παλατιού και ορισμένων μελών της οικογένειας που «κοιμήθηκαν με το διάβολο», δηλαδή τα ΜΜΕ, όπως κατήγγειλε σε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που παραχώρησε τις τελευταίες ημέρες σε Βρετανία και ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE