Άμεση φυλάκιση και στέρηση άδειας σε 65χρονο στη Λάρνακα - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα μεθυσμένος

Άμεση φυλάκιση και στέρηση άδειας σε 65χρονο στη Λάρνακα - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα μεθυσμένος

Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση, 5 βαθμούς ποινής και 60 μέρες στέρηση της Α/Ο  από την αποφυλάκισή του, επέβαλε σήμερα το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας σε 65χρονο κάτοικο Λάρνακας. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 11/12/19 τα μεσάνυχτα στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, γυναίκα οδηγός αντιλήφθηκε όχημα να οδηγείται αλόγιστα και επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το ακολούθησε και όταν ο οδηγός σταμάτησε μπροστά από το Πυροσβεστικό σταθμό της Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη ενημέρωσε τον επί καθηκοντι πυροσβέστη και αυτός με τη σειρά του τη Τροχαία Λάρνακας και ασθενοφόρο αφού ο οδηγός είχε τραυματιστεί στη μύτη από πτώση στο έδαφος.

Κατά τη περίθαλψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, λήφθηκαν δείγματα αίματος για ανίχνευση αλκοόλης και κατά την ανάλυση από το κρατικό χημείο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με 259 χιλ. του γραμμαρίων αλκοολης σε 100χιλ. του λίτρου αίματος αντί 50.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE