Αναστάτωση σε γυμνάσιο – Γονέας επιτέθηκε σε μαθητές και άρπαξε τον ένα από το λαιμό  

Αναστάτωση σε γυμνάσιο – Γονέας επιτέθηκε σε μαθητές και άρπαξε τον ένα από το λαιμό   

Αναστάτωση έξω από γυμνάσιο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, γονέας φέρεται να επιτέθηκε σε τρεις μαθητές και μάλιστα να έπιασε από τον λαιμό τον έναν εξ’ αυτών.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία μετά από καταγγελία από άτομο που βρισκόταν εκεί.

Ο 52χρονος κλήθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άντρας φαίνεται να ενοχλήθηκε από μπουκάλι νερό που χύθηκε στο αυτοκίνητο του και κινήθηκε επιθετικά προς τα παιδιά σπάζοντας την μπουκάλα στο έδαφος.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια έπιασε από το λαιμό τον ένα μαθητή, καθώς θεώρησε ότι αυτός ευθύνεται για το μπουκάλι με το νερό.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE