ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήµερα, µετά τη διάλυση της κατά τόπους χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, γενικά της ίδιας έντασης, αλλά στα προσήνεµα νότια θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αναµένεται χαµηλή νέφωση. Σε υπήνεµες περιοχές δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, στους 20 στα βόρεια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση το Σάββατο, ενώ την Κυριακή και τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top