Δρ. Καραγιάννης: «Δεν θέλουν να κάνουν το τεστ, μπαίνουν από τις πίσω πόρτες… Κύπριοι είμαστε θα βρούμε τρόπο»

Δρ. Καραγιάννης: «Δεν θέλουν να κάνουν το τεστ, μπαίνουν από τις πίσω πόρτες… Κύπριοι είμαστε θα βρούμε τρόπο»

Στους τρόπους που βρίσκουν ορισμένοι για να επισκεφθούν δικά τους πρόσωπα σε νοσοκομεία, αναφέρθηκε ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα», τόνισε ότι οι Κύπριοι «πάντα θα βρουν το τρόπο», ενώ πρόσθεσε πως «κάποιοι μπαίνουν από τις πίσω πόρτες».

«Οι χώροι που υπάρχει ψηλή επικινδυνότητα όπως είναι τα νοσοκομεία. Υπήρξαν πολλές φορές παράπονα γιατί ήμασταν αυστηροί. Κοιτάχτε να δείτε τι συμβαίνει τώρα. Κάποιοι δεν τους νοιάζει, δεν θέλουν να κάνουν το τεστ. Μπαίνουν από τις πίσω πόρτες για να επισκεφθούν τους δικούς τους.

Κύπριοι είμαστε θα βρούμε τρόπο. Για να επιβληθούν μέτρα από εμάς δεν μπορεί να γίνει τώρα σε τέτοιους χώρους. Υποχρεωτική χρήση μάσκας είναι μόνο στα φαρμακεία. Αλλά και στα φαρμακεία δεν εφαρμόζεται», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Δρ. Καραγιάννης.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.