Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – Πολλοί οι τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – Πολλοί οι τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτη στο Παρίσι, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ Ντι Νορ με αποτέλεσμα να τραυματίσει «πολλούς ανθρώπους».

Όπως αναφέρει η γαλλική Le Parisien, το περιστατικό συνέβη στις 06:45 το πρωί (τοπική ώρα) όταν ένας άντρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιτέθηκε με ένα λευκό αντικείμενο (σ.σ που μοιάζει με μαχαίρι) και άρχισε να μαχαιρώνει τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον σταθμό.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο απολογισμός της επίθεσης αυτής είναι «πολλοί τραυματίες», ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σοβαρότητα των τραυματισμών.

 

Σύμφωνα με την γαλλική Parisien, ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE