Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ - Φόβοι να «παγώσουν» όλες οι πτήσεις

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ - Φόβοι να «παγώσουν» όλες οι πτήσεις

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε με τους υπολογιστές της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA).

Το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει τις πτήσεις σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής γενικής αποκαθήλωσης των αεροπλάνων, σύμφωνα με το ABC News.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, σε ανακοίνωσή της η FAA αναφέρει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματος, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα ακυρωθούν προσώρας πτήσεις αλλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

Το τεχνικό πρόβλημα έχει επηρεάσει πάνω από 400 πτήσεις, οι οποίες είχαν σοβαρές καθυστερήσεις προς ή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως φαίνεται και στον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE