ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυροβολεί» Χριστοδουλίδη και Παπαδόπουλο το επιτελείο Αβέρωφ – «Υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων των πολιτών…αποκαλύφθηκε η πλάνη»

«Πυροβολεί» Χριστοδουλίδη και Παπαδόπουλο το επιτελείο Αβέρωφ – «Υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων των πολιτών…αποκαλύφθηκε η πλάνη»

Σε δηλώσεις προέβη η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας,  Αβέρωφ Νεοφύτου για Νικόλα Παπαδόπουλο και Νίκο Χριστοδουλίδη.

Δείτε αυτούσιες τις δηλώσεις:

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μέχρι πριν κάποιους μήνες, πάσχιζε να πείσει το ΑΚΕΛ για να είναι ο ίδιος υποψήφιος. Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες του, σήμερα έχει μετατραπεί σε εκπρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη και απευθύνεται με ψηφοθηρικά κελεύσματα το μεσημέρι στον κόσμο της δεξιάς και το βράδυ στο κόσμο της αριστεράς, σε μια ενέργεια πρωτοφανούς υποβάθμισης του πολιτικού ήθους.

Από την άλλη αποκαλύφθηκε ότι ο δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης είναι στην πραγματικότητα ο ΔΗΚΟϊκός υποψήφιος, που στηρίζεται για την εκλογή του, κατά τα λεγόμενα του ιδίου, «στη ραχοκοκαλιά του ΔΗΚΟ».

Πέραν αυτών, σύσσωμη η ηγεσία, οι Υπουργοί και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ έχουν κατηγορηματικά διαψεύσει τον κ. Χριστοδουλίδη και έχουν εκφράσει ακόμα μια φορά την πλήρη και αταλάντευτη υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Έχει έτσι αποκαλυφθεί η πλάνη που επιχείρησε να δημιουργήσει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με σκοπό την αλίευση ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ.

Απέτυχε οικτρά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων των πολιτών, αλλά οι Κύπριοι πολίτες, και ιδιαίτερα οι φίλοι του ΔΗΣΥ θα δώσουν την απάντηση στην κάλπη και την εντολή στον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον ΔΗΣΥ ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της πατρίδας μας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top