Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση των συνεργείων του Δήμου Πάφου διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 23:00 χθες με 1:00 μετά τα μεσάνυχτα σε κέντρο αναψυχής επί της πλατείας Κέννεντυ και κατέσχεσαν αριθμό τραπεζιών και καρεκλών.
Η επιχείρηση που διενεργήθηκε υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας έληξε χωρίς να δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο.
Ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής κατηγορήθηκε γραπτώς .
Τόσο ο Δήμαρχος Πάφου όσο και υπηρεσιακοί παράγοντες το τελευταίο διάστημα έχουν επισκεφτεί όλους τους επίμαχους χώρους.
Οι διαχειριστές ή ιδιοκτήτες αυτών των χώρων είναι ήδη ενημερωμένοι για τις προθέσεις του Δήμου και τους είχε ζητηθεί να άρουν όλες τις αυθαιρεσίες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




