Φεύγει μετά την Ομόνοια ο Σάντος

Φεύγει μετά την Ομόνοια ο Σάντος

Καθόλου αβάσιμα δεν ήταν τα δημοσιεύματα από Βραζιλία μεριά προ ημερών πως ομάδα της χώρας είχε ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μπρούνο Σάντος.

Ενδιαφέρον και… «σειρήνες» που τον επηρέασαν και τον ίδιον, ίσως, τις τελευταίες βδομάδες, μιας και σε προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΛ δεν ήταν ο καλός Σάντος που έβλεπαν για αρκετό καιρό οι φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE