ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά στον Δρουσιώτη η Αστυνομία – «Η Δύναμη δεν εμπλέκεται στο όλο θέμα»

Απαντά στον Δρουσιώτη η Αστυνομία – «Η Δύναμη δεν εμπλέκεται στο όλο θέμα»

Την απόσυρση του βιβλίου του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία» ζητούν στελέχη της Αστυνομίας, υποστήριξε σήμερα ο ίδιος ο συγγραφέας, όμως η Αστυνομία δηλώνει στο ΚΥΠΕ ότι δεν έχει σχέση με το θέμα.

Όπως ανέφερε κ. Δρουσιώτης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το αίτημα για απόσυρση του βιβλίου εδράζεται στο ότι αναφορές του βιβλίου «επιρρίπτουν ψευδείς ευθύνες στα τέσσερα μέλη της Αστυνομίας».

Ο κ. Δρουσιώτης υποστήριξε επίσης ότι «η καταφυγή των τεσσάρων στελεχών...σε δικηγόρο για ένα υπηρεσιακό θέμα δεν μπορεί να έγινε χωρίς συνεννόηση με την ηγεσίας της Αστυνομίας» και χαρακτήρισε «πρωτοφανές το φαινόμενο η Αστυνομία αντί να διερευνά τις υποθέσεις να απειλεί με δικαστικά μέτρα το θύμα μιας σοβαρότατης εγκληματικής ενέργειας».

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του κ. Δρουσιώτη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε πως η Δύναμη δεν εμπλέκεται στο όλο θέμα.

«Είναι κάποια μέλη μας, τα οποία, όπως κάθε πολίτης στη Δημοκρατία, έχουν κάθε δικαίωμα να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους, όταν αυτά θίγονται», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως, στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, ο Μακάριος Δρουσιώτης σημείωσε πως το αίτημα για απόσυρση του βιβλίου από τα βιβλιοπωλεία γίνεται τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top