«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

«Σβήνουν» Τσέποβιτς, επιβιώνει μάλλον ο Φιλίπποβιτς…

Αν η ΑΕΛ εγγράψει στο μητρώο της ΚΟΠ τους Τσέρνιχ, Μεντόζα, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια, τότε θα πρέπει να διαγράψει άλλον έναν παίχτη. Ο Τσέρνιχ θα γραφτεί στην θέση του τραυματία Μπάστο.

Αν αποφασίσουν να δηλώσουν τον Μεντόζα για το ματς με τους πράσινους στο ΓΣΠ, τότε θα διαγράψουν τον Στέφαν Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός προπονείται ατομικά, δεν λαμβάνει μέρος στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Αν οριστικά φύγει ο Σάντος, τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση στον κατάλογο Α’. Για τον τέταρτο παίχτη που θα αποχωρήσει, προς το παρών δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE