Ζητούν να να κλείσει οριστικά ο ζωολογικός κήπος Λεμεσού

Ζητούν να να κλείσει οριστικά ο ζωολογικός κήπος Λεμεσού

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι θα είναι αύριο Σάββατο 14/1/2023 η ώρα 12 το μεσημέρι έξω από τον ζωολογικό κήπο Λεμεσού, μαζί με φιλόζωους, εθελοντές, οργανωμένες ομάδες με σκοπό ειρηνικά να ζητήσει να κλείσει οριστικά ο ζωολογικός κήπος Λεμεσού.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Δήμαρχο Λεμεσού για μια ακόμη φορά όπως παραστεί και παραλάβει το σχετικό υπόμνημα μας.

Θέλουμε επιτέλους να τερματίσουμε την απαράδεκτη σκλαβιά, την φυλάκιση των αθώων των ζώων και να τα αφήσουμε στην ησυχία τους. Φτάνει πλέον ο εμπαιγμός, φτάνει πλέον να έχουμε άλλους θανάτους αθώων ζώων. Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι ότι τα ζώα δεν είναι για να ψυχαγωγούνται οι πολίτες και ούτε έχουν εγκληματήσει για να είναι αιχμάλωτα μέσα σε άχαρα κλουβιά με φόντο την απέραντη θλίψη.

Κε Δήμαρχε βάλτε ένα τέλος σε αυτή την βαρβαρότητα, σε αυτή την εξόφθαλμη κακομεταχείριση των ζώων και δώστε το παράδειγμα επιτέλους η Κύπρος να γίνει η πρώτη χώρα που τολμά σε αυτό το πολιτικό σημαντικό θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.