Στο 39% της κανονικής για τον μήνα η βροχόπτωση μέχρι το πρωί 13ης Ιανουαρίου

Στο 39% της κανονικής για τον μήνα η βροχόπτωση μέχρι το πρωί 13ης Ιανουαρίου

Στο 39% της κανονικής για τον μήνα Ιανουάριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης στις ελεύθερες περιοχές από την 1η του μηνός μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 13ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης την εν λόγω περίοδο ανήλθε στα 39,9 χιλιοστά, ενώ η κανονική βροχόπτωση για ολόκληρο τον μήνα ανέρχεται στα 102,4 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης σημειώθηκε στα Πλατάνια με 96 χιλιοστά, η οποία αντιστοιχεί στο 51% της κανονικής για ολόκληρο το Ιανουάριο, στον Σαϊττά με 70 χιλιοστά (48% της κανονικής), στο Κελλάκι με 68 χιλιοστά (59% της κανονικής), στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού με 57,4 χιλιοστά (60% της κανονικής) και στο Αεροδρόμιο Πάφου με 53 χιλιοστά (56% της κανονικής).

Στο τελευταίο 24ωρο η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατεγράφη στο Κελλάκι με 58 χιλιοστά, στα Πλατάνια με 48,2 χιλιοστά, στον Λυθροδόντα με 43,4 χιλιοστά και στον Σαϊττά με 43 χιλιοστά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE