ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έβρεξε προβλήματα» σε Αμμόχωστο και Λάρνακα - Κλειστοί δρόμοι και περιοχές χωρίς ρεύμα

«Έβρεξε προβλήματα» σε Αμμόχωστο και Λάρνακα - Κλειστοί δρόμοι και περιοχές χωρίς ρεύμα

Βροχερός είναι και σήμερα (14/01) ο καιρός σε όλη την Κύπρο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ορισμένα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση η λεωφόρος Πρωταρά και ο δρόμος Αγίας Νάπας – Αγίας Θέκλας. Ταυτόχρονα, λόγω συσσώρευσης νερού αρκετοί δρόμοι στην περιοχή Αγίας Νάπας και στο Παραλίμνι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Στην ορεινή περιοχή της επαρχίας Λάρνακας επικρατεί πυκνή ομίχλη, η οποία σε συνδυασμό με τη έντονη βροχόπτωση περιορίζουν την ορατότητα σε μεγάλο βαθμό. Από τα φαινόμενα επηρεάζονται εντονότερα οι περιοχές των δρόμων Σκαρίνου – Λευκάρων, Λευκάρων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς – Αγίων Βαβατσινιάς.

Στα υψηλότερα ορεινά λόγω χιονόπτωσης οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Στις υπόλοιπες περιοχές, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Προβλήματα παρατηρούνται με την ηλεκτροδότηση, σε δύο περιοχές της επαρχίας Λάρνακας και σε μια περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίες λίγο μετά τις 6:00 π.μ., έμειναν χωρίς ρεύμα.

Λάρνακα

Πρόκειται για το Μενεού, όπου από τις 6:17 π.μ. δεν έχει ρεύμα και στα Περβόλια, όπου από τις 6:16 π.μ. παραμένουν επίσης χωρίς ηλεκτροδότηση.

Αμμόχωστος

Στην επαρχία Αμμοχώστου, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, παρατηρήθηκαν στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την ΑΗΚ, στην Λεωφόρο Νήσσι, από τι; 7:49 π.μ., παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top