Χάθηκαν τα ίχνη του 37χρονου Σάββα από την Καλαβασό - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη του 37χρονου Σάββα από την Καλαβασό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Σάββα Ευέλθοντος, 37 ετών, ο οποίος ελλείπει από την οικία στην Καλαβασό, της επαρχίας Λάρνακας, από τις 13 Ιανουαρίου 2023.

Ο 37χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός. Κατά την αναχώρησή του φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, ενώ φαίνεται να διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας FORD Transit, χρώματος άσπρου, με αριθμούς εγγραφής NPB917.

Δείτε φωτογραφία:

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.