«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάφο

«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάφο

Στις φλόγες «τγυλίχθηκαν» οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε συνεργείο αυτοκινήτων, στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 02:15, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε έξι οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο στο προαύλιο συνεργείου αυτοκινήτων στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού της επαρχίας Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, τρία από τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ τα υπόλοιπα τρία επηρεάστηκαν με ελαφρότερες ζημιές.

Θα διεξαχθούν εξετάσεις για την διακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE