«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάφο

«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάφο

Στις φλόγες «τγυλίχθηκαν» οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε συνεργείο αυτοκινήτων, στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 02:15, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε έξι οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο στο προαύλιο συνεργείου αυτοκινήτων στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού της επαρχίας Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, τρία από τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ τα υπόλοιπα τρία επηρεάστηκαν με ελαφρότερες ζημιές.

Θα διεξαχθούν εξετάσεις για την διακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE