Σωφρόνης και ΑΠΟΕΛ - Ο Βλάνταν που δεν... ξέρει και το κοινό τους σημείο

Σωφρόνης και ΑΠΟΕΛ - Ο Βλάνταν που δεν... ξέρει και το κοινό τους σημείο

Απέναντι στην πρώην του ομάδα θα βρεθεί ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ ως προπονητής της Καρμιώτισσας πλέον.

Ο Κύπριος κόουτς ξέρει πολύ καλά όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ αφού αυτός είχε κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι όμως τον Οκτώβριο αποχώρησε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE