Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο» - «Ήταν στη business θέση»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο» - «Ήταν στη business θέση»

Η Μπέσσυ Αργυράκη θα βρεθεί καλεσμένη στο πρώτο After Dark για το 2023, το οποίο και θα προβληθεί τη νύχτα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» η τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει στο «εξομολογητήριο» το πλέον περίεργο μέρος που έχει προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση.

«Θέλω να μου πεις το πιο τρελό μέρος που έχεις κάνει σεξ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου» ζήτησε, αρχικά, να μάθει ο παρουσιαστής για να λάβει από την καλεσμένη του: «Να το πω; Σε αεροπλάνο, στη business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.