LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εκλογικά βιβλιάρια θα βρίσκονται στην κατοχή των Κοινοταρχών μέχρι και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023. Όσοι αμελήσουν να ζητήσουν έγκαιρα τα εκλογικά τους βιβλιάρια, θα μπορούν να αποταθούν ακόμα και την ημέρα των εκλογών, στα Γραφεία των οικείων Επάρχων, για παραλαβή τους.
Υπενθυμίζεται, ότι για να μπορέσει κάποιος να ψηφίσει στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στον εκλογικό κατάλογο και να παρουσιάσει στο εκλογικό κέντρο, είτε το εκλογικό βιβλιάριο, είτε το δελτίο ταυτότητάς του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




