Η κακοκαιρία… έκοψε την περίφραξη του σταδίου της Αγίας Νάπας - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Η κακοκαιρία… έκοψε την περίφραξη του σταδίου της Αγίας Νάπας - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Διαφόρων ειδών προβλήματα δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε τις περιοχές Παραλιμνίου, Πρωταρά και Αγίας Νάπας.

Αποτέλεσμα των έντονων καιρικών φαινομένων, ήταν όπως αποκοπεί η περίφραξη του γηπέδου της Αγίας Νάπας.

Δείτε τη φωτογραφία του ThemaOnline από το σημείο:

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, συνολικά μέχρι αυτή την στιγμή έχει γίνει διάσωση 35 ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στα νερά και έχουν ρυμουλκηθεί πέραν των 60 αυτοκινήτων που κινδύνευσαν λόγω του υψομέτρου του νερού. Πρόσθεσε ότι μαζί με τις πέραν των 200 κλήσεων που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, γίνεται αμέσως αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος που εστιάζεται κυρίως στην περιοχή του Παραλιμνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE