Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κακόβουλη ζημιά και απειλή - Σκίτσο του στη δημοσιότητα

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κακόβουλη ζημιά και απειλή - Σκίτσο του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο, σκίτσο του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και απειλής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 12 Νοεμβρίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE