Χριστοδουλίδης για τις πλημμύρες - «Το κράτος πρέπει να σταθεί αλληλέγγυο με άμεση αποκατάσταση ζημιών»

Χριστοδουλίδης για τις πλημμύρες - «Το κράτος πρέπει να σταθεί αλληλέγγυο με άμεση αποκατάσταση ζημιών»

Τη στήριξή του προς τους πληγέντες των πλημμύρων στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, εξέφρασε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει πως «εκφράζω τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση μου στους πληγέντες των πλημμυρών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Το κράτος πρέπει να σταθεί αλληλέγγυο με άμεση αποκατάσταση ζημιών, αλλά και καταβολή αποζημίωσης εκεί και όπου κριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι χρειάζεται.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να εξεταστούν τα αίτια τα οποία προκάλεσαν τις καταστροφές και να ληφθούν τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα.

Η κλιματική αλλαγή - δυστυχώς - θα εντείνει τα ακραία φαινόμενα, γρηγορότερα από ότι αναμένεται. Απαιτείται συνολικός σχεδιασμός, αναβάθμιση των κρατικών φορέων και έμφαση στην πρόληψη με συμμετοχή της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο δεν είναι απλώς άλλη μια γιορτή. Είναι μια ημέρα γεμάτη πίστη, παράδοση και βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τη μορφή της Παναγίας. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πιστοί συρρέουν σε μοναστήρια και εκκλησίες αφιερωμένες στην Παναγία, για να προσκυνήσουν, να ευχαριστήσουν ή να ζητήσουν τη βοήθειά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE