Αβέρωφ: «Με δυνατή οικονομία, μπορούμε να βοηθούμε την κοινωνία και να απονέμουμε δικαιοσύνη»

Αβέρωφ: «Με δυνατή οικονομία, μπορούμε να βοηθούμε την κοινωνία και να απονέμουμε δικαιοσύνη»

«Με δυνατή οικονομία, μπορούμε να βοηθούμε την κοινωνία και να απονέμουμε δικαιοσύνη», ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για το Ταμείο Αλληλεγγύης.

Όπως ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, «όσο αφορά κουρεμένους καταθέτες, κατόχους αξιογράφων και μετόχους, μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το 2023 για κάθε 100.000 ζημιά θα πάρουν 8.000 σε μετρητά. Και από το 2024, κατ’ ελάχιστον 3.000 ευρώ ανά 100.000 ζημιά που έχουν υποστεί», κατέληξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.