Γιώργος Μπένος για Maestro: «Ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία»

Γιώργος Μπένος για Maestro: «Ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία»

O Γιώργος Μπένος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και στις σπουδές του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή, ξέσπασε σε κλάματα.

Κάνοντας λόγο για τη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο σημείωσε: «Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE