Τζέραρντ Μπάτλερ: Έτριψε με φωσφορικό οξύ το πρόσωπό του – «Καιγόμουν πραγματικά»

Τζέραρντ Μπάτλερ: Έτριψε με φωσφορικό οξύ το πρόσωπό του – «Καιγόμουν πραγματικά»

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Late Night With Seth Meyers» την Τετάρτη και μίλησε για ένα ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν και εξήγησε πώς συνέβη. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έτριψε κατά λάθος φωσφορικό οξύ στο πρόσωπό του και συγκεκριμένα τα μάτια του, ενώ γύριζε την επερχόμενη ταινία δράσης του «Plane». Όπως ήταν φυσικό η εμπειρία ήταν τρομακτική.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός την ώρα που προσπαθούσε να επισκευάσει ένα ελαττωματικό αεροσκάφος έβαλε το χέρι του ανάμεσα σε δύο τροχούς, προσποιούμενος ότι μάλιστα ξέρει τι κάνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE