Βολές ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη, Νικόλα και Σιζόπουλο - «Μόνο παρήγορο, επόμενος ΠτΔ θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου»

Βολές ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη, Νικόλα και Σιζόπουλο - «Μόνο παρήγορο, επόμενος ΠτΔ θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου»

Βολές κατά του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου και του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η κατάσταση στο επιτελείο του κ Χριστοδουλίδη αρχίζει πλέον να καταντά κωμική. Από τη μια ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης μοιράζει Yπουργεία και υπόσχεται σε όλους συμμετοχή στην κυβέρνησή του».

«Από την πλευρά ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος», συνεχίζει η ανακοίνωση, «απευθύνεται στους ψηφοφόρους της δεξιάς με το δήθεν δίλημμα Χριστοδουλίδης ή αριστερά. Και την ίδια ώρα, ο κ Σιζόπουλος δηλώνει ευθαρσώς ότι εκλογή Χριστοδουλίδη θα θέσει τόσο τον Δημοκρατικό Συναγερμό όσο και το ΑΚΕΛ στην αντιπολίτευση».

«Το μόνο παρήγορο είναι δεν θα χρειαστεί ποτέ να εφαρμόσουν τα αλληλοσυγκρουόμενα σχέδια τους. Επειδή επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου», καταλήγει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE