Βολές ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη, Νικόλα και Σιζόπουλο - «Μόνο παρήγορο, επόμενος ΠτΔ θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου»

Βολές ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη, Νικόλα και Σιζόπουλο - «Μόνο παρήγορο, επόμενος ΠτΔ θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου»

Βολές κατά του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου και του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η κατάσταση στο επιτελείο του κ Χριστοδουλίδη αρχίζει πλέον να καταντά κωμική. Από τη μια ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης μοιράζει Yπουργεία και υπόσχεται σε όλους συμμετοχή στην κυβέρνησή του».

«Από την πλευρά ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος», συνεχίζει η ανακοίνωση, «απευθύνεται στους ψηφοφόρους της δεξιάς με το δήθεν δίλημμα Χριστοδουλίδης ή αριστερά. Και την ίδια ώρα, ο κ Σιζόπουλος δηλώνει ευθαρσώς ότι εκλογή Χριστοδουλίδη θα θέσει τόσο τον Δημοκρατικό Συναγερμό όσο και το ΑΚΕΛ στην αντιπολίτευση».

«Το μόνο παρήγορο είναι δεν θα χρειαστεί ποτέ να εφαρμόσουν τα αλληλοσυγκρουόμενα σχέδια τους. Επειδή επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου», καταλήγει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.