Φάλαινα σφηνώθηκε σε βράχια (ΦΩΤΟ)

Φάλαινα σφηνώθηκε σε βράχια (ΦΩΤΟ)

Πολύωρη επιχείρηση διάσωσής της!

Μια νεαρή φάλαινα όρκα βρέθηκε σφηνωμένη ανάμεσα σε βράχια, ανοιχτά των ακτών του Καναδά. Ένας άντρας, ακούγοντας τους ήχους που έβγαζε το ζώο, ειδοποίησε τους υπεύθυνους της ακτοφυλακής και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση μετακίνησής της πίσω στη θάλασσα. Μια διαδικασία που διήρκεσε τουλάχιστον έξι ώρες.

«Έκλαιγε συνέχεια και μας σπάραξε την καρδιά, αλλά χάρη στη παλίρροια, η φάλαινα κατάφερε και ελευθερώθηκε», έγραψαν στο Facebook η ομάδα διάσωσης, The Cetacean Lab.

ORKFLAIAN4

ORKFLAIAN1

ORKFLAIAN2

ORKFLAIAN3

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE