ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψε κρέατα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ από πρώην εργοδότη του στη Λεμεσό - Συνελήφθη 47χρονος

Έκλεψε κρέατα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ από πρώην εργοδότη του στη Λεμεσό - Συνελήφθη 47χρονος

Το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη 47χρονου σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης αποθήκης κρεάτων και κλοπής εμπορευμάτων πέραν των 50,000 ευρώ που διαπράχθηκαν μεταξύ 2022 – 2023 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από τις αρχές του 2022 παρατηρούσε ελλείμματα σε κιβώτια με κατεψυγμένα κρέατα που ήταν σε ψυκτικό χώρο σε αποθήκη που ενοικίαζε στη Λεμεσό.

Αρχές του 2023 ο παραπονούμενος τοποθέτησε συσκευές ανίχνευσης σε κιβώτια κρεάτων σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον δράστη. Στις 16/1/23 διαπιστώθηκε ότι τα συγκεκριμένα κιβώτια βρίσκονταν εν κινήσει στον υπεραστικό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, τότε ο παραπονούμενος ενημέρωσε την Αστυνομία και έδωσε στοιχεία για το στίγμα των κιβωτίων.

Σε συνεργασία με το παραπονούμενο το ύποπτο όχημα ανακόπηκε από περίπολο της Τροχαίας Αρχηγείου και όπως διαπιστώθηκε το όχημα οδηγείτο από τον 47χρονο ύποπτο, ο οποίος να σημειωθεί ήταν πρώην υπάλληλος του παραπονουμενου.

Από έρευνα στο όχημα του υπόπτου εντοπίστηκαν, στο καπό του οχήματος, 10 κιβώτια με κατεψυγμένα κρέατα, αξίας 520 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν από τον παραπονούμενο ως δικά του.

Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος ομολόγησε την κλοπή των κρεάτων που εντοπίστηκαν στην κατοχή του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top