ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος» - «Τεράστιες οι ευθύνες της Κυβέρνησης»

Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος» - «Τεράστιες οι ευθύνες της Κυβέρνησης»

Τη θέση ότι, «ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος», καθώς και πως «οι ευθύνες της Κυβέρνησης είναι τεράστιες», εξέφρασε σήμερα Τετάρτη (17/1) ο Εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Πάνος Παρράς.

Όπως είπε, «η σύσταση της εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις προς την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συνιστά ένα νέο επεισόδιο διασυρμού της χώρας».

«Η Κύπρος κατονομάζεται ως χώρα εξαγωγής κακόβουλων λογισμικών προς αυταρχικά καθεστώτα. Μάλιστα η PEGA ζητά να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα Στεφάνου για το κατασκοπευτικό βαν ενώ γίνεται ονομαστική αναφορά στο κυβερνών κόμμα, τον ΔΗΣΥ και στις υποψίες που υπάρχουν για το ρόλο του στην υπόθεση των παρακολουθήσεων», υπογράμμισε.

«Ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος. Κάθε Κύπριος ανησυχεί για το κράτος δικαίου, για την ποιότητα της Δημοκρατίας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί», υπέδειξε ο κ. Παρράς τονίζοντας ότι «οι ευθύνες της απερχόμενης κυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι τεράστιες, αφού ακόμα και λίγες μέρες πριν παραδώσουν τη διακυβέρνηση προκαλούν περαιτέρω εξευτελισμό της χώρας. Η δε σιωπή των επιτελείων Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη είναι εκκωφαντική αλλά ταυτόχρονα είναι αποκαλυπτική», υπογράμμισε περαιτέρω.

«Η ουσία είναι μια. Δεν αξίζει στην πατρίδα και στους πολίτες αυτή η απαξίωση. Η αλλαγή είναι επιταγή αξιοπρέπειας. Η διακυβέρνηση Ανδρέα Μαυρογιάννη θα είναι αυτή που θα ξεριζώσει τα σκοτεινά δίκτυα παρακολουθήσεων που αφέθηκαν να λειτουργούν στον τόπο μας. Η διακυβέρνηση Ανδρέα Μαυρογιάννη θα αναστηλώσει το κράτος δικαίου στην χώρα μας», κατέληξε ο Εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top