Νίκος Νουρής: Ενημερώνει το Υπουργικό για τις καταστροφές σε ελεύθερη Αμμόχωστο και Λάρνακα

Νίκος Νουρής: Ενημερώνει το Υπουργικό για τις καταστροφές σε ελεύθερη Αμμόχωστο και Λάρνακα

Ο ΥΠΕΣ Νίκος Νουρής αναμένεται να ενημερώσει σήμερα (18/01) το Υπουργικό για τις καταστροφές σε σπίτια και άλλα υποστατικά σε ελεύθερη Αμμόχωστο και Λάρνακα μετά τις κατακλυσμιαίες βροχές του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Οι επαρχιακές διοικήσεις κατέγραψαν τις ζημιές και έγινε μια συνολική εκτίμηση για όσα κτίρια έχουν επηρεαστεί και με βάση αυτή την αξιολόγηση θα γίνει συζήτηση και αναμένεται η έγκριση πρότασης από το Υπουργικό για παροχή βοήθειας στους πληγέντες.

Προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί σε παροχή βοήθειας για καταστροφές σε πρώτες κατοικίες.

Στο Υπουργικό αναμένεται να γίνει συζήτηση σήμερα και για το τοπικό σχέδιο Ακάμα. Αγκάθι αποτελεί το κατά πόσο στην τελική δημοσιοποίηση του σχεδίου θα περιλαμβάνονται και οι δεσμευτικοί όροι της περιβαλλοντικής αρχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE