ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή η κριτικός θεάτρου Νόνα Μολέσκη

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή η κριτικός θεάτρου Νόνα Μολέσκη

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Νόνα Μολέσκη, κριτικός θέατρου, η οποία «έφυγε», από τη ζωή χθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Η Νόνα Μολέσκη εδώ και τριάντα χρόνια έγραφε ανελλιπώς ως ομιλών θεατής» για το θέατρο και πολλοί θεατές και φανατικοί του θεάτρου περίμεναν την άποψη της.

Σε ανάρτηση της η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου / Actors Union Cyprus «εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της αγαπητής Νόνας Μολεσκη. Μια γυναίκα που η παρουσία της, η κριτική της ματιά, η διακριτικότητα της, άγγιξε τις ζωές τ@ καθεν@ από εμάς, με σεβασμό και αγάπη απέναντι στο θέατρο και τους ανθρώπους του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο σύζυγο Γιώργο στα παιδιά και τα εγγόνια της. Καλό σου Ταξίδι.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top