«Τα βουνά και οι θάλασσες που μας χωρίζουν» για δύο ακόμη παραστάσεις

«Τα βουνά και οι θάλασσες που μας χωρίζουν» για δύο ακόμη παραστάσεις

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ονείρου και μυσταγωγίας, υπό το φως των κεριών, στην παλαια εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στα Σπήλια ,κοινό και εμείς γινόμαστε ένα!

Συνοδοιπόροι στο ίδιο ταξίδι,φέρνουμε ξανά στην επιφάνεια την θρυλικη και σχεδόν άγνωστη σχέση του Ιωάννη Καποδίστρια με τη Ρωξανδρα Στούρτζα.

Μια αληθινή ιστορία αγάπης, μια βαθιά συγκινητική αλληλογραφία που αποκαλύπτει τις οδυνηρές πραγματικότητες μιας σχέσης, που οι περιπλοκές της αυλής του Τσάρου και οι απαιτήσεις της σταδιοδρομίας του Καποδίστρια, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει ένας έρωτας ανεκπλήρωτος.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 19:30 στα Σπήλια.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσια: Αιμίλιος Χαραλαμπίδης
Δραματουργία: Αιμιλιος Χαραλαμπιδης, Αστέρω Κυπριανού
Ηθοποιοί: Χάρης Αττώνης , Αστέρω Κυπριανού
Ενδυματολόγος: Ελενη Τζιρκαλή
Σκηνικά: Σωσσάνα Τομάζου
Μουσική- Ηχητικό τοπίο: Δημητρης Ζαχαρίου

Είσοδος Δωρεάν
Τηλ. Κρατήσεων: 70007520, 99384066

Πηγή: Avant-garde.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE