LIKE ONLINE

Άνδρας στην Ουαλία αποδέχθηκε μια τρελή πρόκληση: Καταβρόχθισε ό,τι κρέας υπήρχε στο τραπέζι σε χρόνο ρεκόρ

Άνδρας στην Ουαλία αποδέχθηκε μια τρελή πρόκληση: Καταβρόχθισε ό,τι κρέας υπήρχε στο τραπέζι σε χρόνο ρεκόρ

Ένας άνδρας στην Ουαλία έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ολοκλήρωσε την «άγρια» πρόκληση της «μικτής σχάρας».

Κανείς δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ την πρόκληση The Mount Mixed Grill πριν ο Adam Moran πάρει το πιάτο και κατάφερε να τα κατεβάσει όλα πριν τελειώσει το χρονικό όριο της ώρας.

Όλοι γνωρίζουν αυτό το συναίσθημα στο τέλος ενός τεράστιου γεύματος, όταν μετά βίας μπορείς να κουνηθείς και η μόνη σου σκέψη είναι πώς θα κάνεις χώρο για το επιδόρπιο. Όμως ένας άνδρας πήγε αυτό το συναίσθημα σε ένα άλλο και ακραίο επίπεδο, καθώς ολοκλήρωσε μια διατροφική πρόκληση που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά από κανέναν άλλον.

Αποφάσισε να αναλάβει την πρόκληση The Mount Mixed Grill του The Mountain Air στο Tredegar της Νότιας Ουαλίας, η οποία περιλαμβάνει ένα τεράστιο γκάμον και μια πολύ μεάλη μπριζόλα, μεταξύ άλλων τεμαχίων κρέατος.

Το τεράστιο πιάτο φαγητού κοστίζει συνήθως περίπου 60 λίρες, αλλά αν καταφέρετε να το ολοκληρώσετε μέσα στην ώρα που σας αναλογεί, το παίρνετε όλο δωρεάν - κάτι που ίσως να έδωσε ώθηση στον Adam.

Η τρελή κρεατοφαγική πρόκληση περιλαμβάνει ένα gammon και μια τεράστια μπριζόλα, δύο στήθη κοτόπουλου, τέσσερις χοιρινές μπριζόλες, δύο αρνίσια παϊδάκια, τέσσερα λουκάνικα jumbo, τέσσερα τηγανητά αυγά, αρακά, κρεμμυδάκια και πατάτες τηγανιτές.

Όταν έφτασε στην παμπ έτοιμος για την πρόκληση, τον υποδέχτηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που του είπε: «Δεν θα τα φας όλα αυτά». Όμως, θέλοντας να αποδείξει ότι οι κυνικοί είχαν άδικο, ο Adam ξεκίνησε στη συνέχεια να καταβροχθίζει το πιάτο, κάτι που κατάφερε να κάνει σε μόλις 37 λεπτά.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top