Οι φήμες για αλλαγή γειτονιάς του «Πούρσα» και η ρήτρα

Οι φήμες για αλλαγή γειτονιάς του «Πούρσα» και η ρήτρα

Το τελευταίο 24ωρο, οργιάζει η φημολογία ότι ο Σάββας Πουρσαιτίδης, υπάρχει πιθανότητα να μετακομίσει από την Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Προς το παρών δεν υπάρχει επιβεβαίωση, από τους νέους διαχειριστές της Ανόρθωσης, αφού σε δυο ώρες η ομάδα έχει αγώνα κυπέλλου με την ΕΝΠ.

Στην Νέα Σαλαμίνα, λένε, ότι δεν τους ενημέρωσε ο «Πούρσα» ότι δέχθηκε πρόταση ή κάνει σκέψεις να αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themapsorts

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE