Ατύχημα με φορτηγό στην περιοχή του ΓΣΠ, έπεσαν κρέατα στον δρόμο - Δείτε φωτογραφία

Ατύχημα με φορτηγό στην περιοχή του ΓΣΠ, έπεσαν κρέατα στον δρόμο - Δείτε φωτογραφία

Ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε η πόρτα φορτηγού και έπεσε από μέσα το εμπόρευμά του.

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω φορτηγό μετέφερε κρέατα. Από το ατύχημα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο δημιουργήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας και καθαρισμό του δρόμου.

Δείτε φωτογραφία από τη σελίδα CY Police Checkpoints: 

Η ενημέρωση της Αστυνομίας 

Κλειστή είναι για τα διερχόμενα οχήματα η λεωφόρος Δημήτριου Βικέλα, στον Στρόβολο, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (Φώτα Ορφανίδη), λόγω πτώσης εμπορεύματος από φορτηγό όχημα, σε σημείο παρά τον κυκλικό κόμβο που οδηγεί προς το στάδιο ΓΣΠ, στην λεωφόρο Δημήτριου Βικέλα. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κατευθύνονται προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από όπου μπορούν να επιστρέψουν προς την περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, μέσω του κυκλικού κόμβου στον αυτοκινητόδρομο.

Η κυκλοφορία προς το στάδιο ΓΣΠ, για τους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο που κατευθύνονται από Λεμεσό προς Λευκωσία, δεν επηρεάζεται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE