Θανατηφόρο: Εσβησε στην άσφαλτο μοτοσικλετιστής - Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης

Θανατηφόρο: Εσβησε στην άσφαλτο μοτοσικλετιστής - Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα στην λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, αυτοκίνητο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 58χρονος και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχεται, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE