Άδειασε ο οίκος οπτικών - 235 ζεύγη γυαλιών έκαναν φτερά

Άδειασε ο οίκος οπτικών - 235 ζεύγη γυαλιών έκαναν φτερά

Με το στόμα ανοικτό έμεινε ο ιδιοκτήτης μαγαζιού πώλησης γυαλιών οράσεως και ήλιο στην Λεμεσό, όταν έπιασε δουλειά το πρωί της Παρασκευής, Βρήκε το κατάστημα του σχεδόν άδειο.

Συγκεκριμένα  ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών ειδών στη Λεμεσό κατήγγειλε στην Αστυνομία πως άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του και έκλεψαν 235 ζεύγη γυαλιών συνολικής αξίας 19 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαρρήκτες μπήκαν στο κατάστημα μεταξύ των ωρών 7 και 45 χθες το βράδυ και 9 το πρωί. Το κατάστημα δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας και συναγερμό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE