Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι  

Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι   

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/1/2023, η ώρα 15:00 το απόγευμα, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η νέα έξοδος από τον υφιστάμενο Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου (Χαλεπιανές).

Η έξοδος είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τη νέα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE