Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Hamda Ismail, 17 ετών, από τη Σομαλία, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από τις 20/01/2023.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.62μ. περίπου, με μακριά μαύρα μαλλιά.

Κατά το χρόνο της αναχώρησής της, φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο κολάν, μαύρες μπότες, μπεζ καμπαρντίνα και ροζ σάλι στο κεφάλι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE