ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαυρογιάννης: «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

Μαυρογιάννης:  «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

Πυρά εναντίον Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Εκλογικό Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

 

Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση - ανακοίνωση

Σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας και σύγκρουσης με τους Ανεξάρτητους Θεσμούς, η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να εκφοβίσει τον Γενικό Ελεγκτή με ποινική έρευνα επικαλούμενη την ενημέρωση που ο Γενικός Ελεγκτής καθηκόντως έκανε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, αναφορικά με τα ευρήματα του για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας δημοσίων συμβάσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Αντί δηλαδή η απερχόμενη κυβέρνηση να λογοδοτήσει για την παράβαση, ζητά και τα ρέστα με επίθεση κατά ενός θεσμικού οργάνου που ασκεί τον έλεγχο. Η αλλεργία σε κάθε μορφή ελέγχου και το θράσος τους δεν έχουν όρια. Είναι αυτό το θράσος που είχε οδηγήσει τον τέως Γενικό Εισαγγελέα, να αναφωνήσει, «ντροπή!».

Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι ένα νέο ύφος και ήθος διακυβέρνησης και όχι τη συνέχιση της είτε με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η Κύπρος έχει ανάγκη ένα Πρόεδρο που θα στηρίζει τους ανεξάρτητους θεσμούς και θα διασφαλίζει τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη χρηστή διοίκηση.

Αυτή θα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top