ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαυρογιάννης: «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

Μαυρογιάννης:  «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

Πυρά εναντίον Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Εκλογικό Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

 

Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση - ανακοίνωση

Σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας και σύγκρουσης με τους Ανεξάρτητους Θεσμούς, η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να εκφοβίσει τον Γενικό Ελεγκτή με ποινική έρευνα επικαλούμενη την ενημέρωση που ο Γενικός Ελεγκτής καθηκόντως έκανε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, αναφορικά με τα ευρήματα του για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας δημοσίων συμβάσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Αντί δηλαδή η απερχόμενη κυβέρνηση να λογοδοτήσει για την παράβαση, ζητά και τα ρέστα με επίθεση κατά ενός θεσμικού οργάνου που ασκεί τον έλεγχο. Η αλλεργία σε κάθε μορφή ελέγχου και το θράσος τους δεν έχουν όρια. Είναι αυτό το θράσος που είχε οδηγήσει τον τέως Γενικό Εισαγγελέα, να αναφωνήσει, «ντροπή!».

Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι ένα νέο ύφος και ήθος διακυβέρνησης και όχι τη συνέχιση της είτε με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η Κύπρος έχει ανάγκη ένα Πρόεδρο που θα στηρίζει τους ανεξάρτητους θεσμούς και θα διασφαλίζει τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη χρηστή διοίκηση.

Αυτή θα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top