Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο 17χρονος

Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο 17χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νεαρός Τ/κ που μεταφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές έπειτα από σοβαρό τροχαίο χθες στα κατεχόμενα.

Όπως πληροφορεί τα το ΚΥΠΕ, ο 17χρονος πολυτραυματίας τροχαίου ατυχήματος υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σπληνεκτομης και επανήλθε στην εντατική μονάδα.

Καθοριστικές φέρονται να είναι οι επέμενες ώρες. Το ατύχημα έγινε χθες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία και μετά υποβλήθηκε αίτημα για μεταφορά του σε νοσοκομείο στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE