ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συμμορία σχεδίαζε «χτύπημα» σε Αστυνομικό σταθμό στη Λευκωσία - Εμπλοκή και Κύπριου στο σχέδιο

Συμμορία σχεδίαζε «χτύπημα» σε Αστυνομικό σταθμό στη Λευκωσία - Εμπλοκή και Κύπριου στο σχέδιο

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου μιλώντας στο SIGMA, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» αναφέρθηκε στις πληροφορίες που διαβιβάστηκαν από την Ιντερπόλ Αθηνών περί σχεδιαζόμενου χτυπήματος στον Αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού στη Λευκωσία από συμμορία.

«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, το οποίο χειριζόμαστε και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα. Συνεργαζόμαστε για την υπόθεση με τις Ελληνικές Αρχές», είπε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει εμπλοκή Κυπρίων στην υπόθεση, απάντησε ότι «υπάρχει εμπλοκή ενός Κύπριου».

Η ΕΛ.ΑΣ πάντως προχώρησε σε δηλώσεις καταδεικνύοντας την σοβαρότητα της υπόθεσης που διερευνά καθώς όπως προκύπτει πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Ο ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλου, Διευθυντής διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, σημείωσε ότι «Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν ενώ από την μεθολογία δράσης της κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών και τα μέτρα φύλαξης που λάμβαναν εκτιμάται ότι από την εγκληματική τους δράση θα αποκόμιζαν παράνομα έσοδα ύψους τουλάχιστον 250 χιλιάδων ευρώ, εκτός από ναρκωτικά και όπλα βρέθηκαν επίσης ΤΝΤ εξοπλισμός κατασκευής εκρηκτικών υλών και πλαστά δελτία ταυτότητας». 

«Ως προς τη μεθοδολογία δράσης της οργάνωσης προέκυψε η επαγγελματική υποδομή και κατάρτιση εξασφαλίζοντας την συνεχή και αδιάλειπτη δράση της ενώ τα μέλη της είχαν διακριτικούς ρόλους», τόνισε η εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top