Απεβίωσε 68χρονος μετά από κυνηγετικό ατύχημα - Καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια οι συγγενείς του

Απεβίωσε 68χρονος μετά από κυνηγετικό ατύχημα - Καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια οι συγγενείς του

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια, έκαναν τη Δευτέρα (23/1) συγγενείς 68χρονου, ο οποίος απεβίωσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από τραυματισμό του σε κυνηγετικό ατύχημα τον Νοέμβριο, ο 68χρονος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο 68χρονος άνδρας, απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας στο ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη σορό του άτυχου 68χρονου θα διενεργηθεί νενομισμένη νεκροτομή, με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Η καταγγελία έγινε στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE