Απεβίωσε 68χρονος μετά από κυνηγετικό ατύχημα - Καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια οι συγγενείς του

Απεβίωσε 68χρονος μετά από κυνηγετικό ατύχημα - Καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια οι συγγενείς του

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια, έκαναν τη Δευτέρα (23/1) συγγενείς 68χρονου, ο οποίος απεβίωσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από τραυματισμό του σε κυνηγετικό ατύχημα τον Νοέμβριο, ο 68χρονος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο 68χρονος άνδρας, απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας στο ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη σορό του άτυχου 68χρονου θα διενεργηθεί νενομισμένη νεκροτομή, με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Η καταγγελία έγινε στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE