Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η εφημερίδα αναφέρεται στον αριθμό των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών Telsim (Τεσλίμ) και Türkcell (Τουρκσέλ) και διερωτάται κατά πόσο αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν τον πραγματικό αριθμό του πληθυσμού στις κατεχόμενες περιοχές.
Επίσης, αναφέρει ότι υπάρχουν 200 χιλιάδες μετρητές ηλεκτρισμού εν ενεργεία, ενώ ο τελευταία «επίσημα» καταμετρημένος πληθυσμός ανέρχεται σε 386 χιλιάδες και καλεί τους αναγνώστες της να υπολογίσουν τον πραγματικό πληθυσμό με βάση αυτά τα στοιχεία.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




