Ελλείψεις σε φαρμακεία στην Ρωσία - Αυξήθηκαν και οι τιμές

Ελλείψεις σε φαρμακεία στην Ρωσία - Αυξήθηκαν και οι τιμές

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε την Τρίτη πως από επιθεωρήσεις που έγιναν, διαφάνηκε η έλλειψη ορισμένων φαρμάκων στα ρωσικά φαρμακεία.

Μιλώντας σε συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο κ. Πούτιν είπε επίσης πως οι τιμές των φαρμάκων έχουν αυξηθεί.

Ενώ η χορήγηση φαρμάκων εξαιρείται από τις κυρώσεις των Δυτικών που επιβλήθηκαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η διανομή τους στη Ρωσία έχει πληγεί από εμπόδια που αφορούν τις μεταφορές, τις ασφάλειες και τα τελωνεία εξαιτίας του πολέμου και άλλα περιοριστικά μέτρα, σύμφωνα με βιομηχανικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE