Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τους γιατρούς, Σάββα Καδή, Χρίστο Γεωργιάδη, Πόπη Τούμπα και Αριστοτέλη Αναγνώστη, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει σε βάθος απόψεις για την πορεία της αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων του ΓεΣΥ με την ηγεσία του ΟΚΥπΥ, τους διευθυντές των δύο νοσοκομείων, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, τόνισε ότι: «Από την πρώτη στιγμή ήμουν ένθερμος υποστηρικτής του ΓεΣΥ με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και θα παραμείνω και εφόσον εκλεγώ». Ο κ. Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι «Θα ενισχύσουμε το ΓεΣΥ και θα το αναβαθμίσουμε με μοναδικό στόχο να ενισχύσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».
«Είναι πολύ σημαντικό», είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, «να γίνει το γρηγορότερο η αυτονόμηση των νοσοκομείων, διότι αποτελεί έναν από τους πυλώνες επιτυχίας του ΓεΣΥ».
Ειδικά στο Μακάρειο νοσοκομείο ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις δυνατότητες που έχει και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει, καθώς και για την προοπτική επέκτασης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων και τεχνολογικών μέσων που διαθέτει, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις